בשר הוא מזון בסיסי בתרבויות רבות. אבל, ישנם יתרונות בריאותיים רבים לאכילת בשר. בשר עמוס בחלבון וברזל, והוא יכול לסייע בהורדת הסיכון למחלות לב וסוכרת. עם זאת, בשר מסוים עשוי להיות טוב יותר מאחרים. בשר טרי ולא מעובד כמו בקר, כבש ועגל הם בחירות בריאות יותר מבשרים מעובדים כמו נקניקיות והמבורגרים.

שוק הבשר הוא שוק תחרותי. הקונים צריכים להיזהר מאיכות הבשר שהם קונים ולוודא שהם מקבלים את מה שהם משלמים עבורו:

קניית בשר טרי היא אתגר עבור אנשים רבים. הסיבה לכך היא שהם לא בטוחים מאיפה לקנות את זה ואיך לקנות את זה. בשר טרי חשוב לתזונה בריאה. קניית בשר טרי היא משימה לא פשוטה שכן היא דורשת ידע רב על הנתחים השונים וסוגי הבשר.

להלן שלושה טיפים שיעזרו לך לקנות בשר טרי:

  1. התייעצו עם הקצב שלכם לגבי סוג הבשר שאתם צריכים בהתאם למנה שברצונכם לבשל.
  2. קנו מאטליז בעל מוניטין, אבל אל תפחדו לשאול שאלות אם אתם לא מבינים משהו.
  3. קנה נתחי בשר קטנים יותר עדינים יותר ופחות שומניים, כגון בשר בקר טחון, חזה עוף וצלעות בקר.